CAFETARIA MERCURIUS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 677 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Mercurius. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 13:59 Hadden zomaar iets aangeklikt om te bestellen, maar het was 1 van de lekkerste friet en snacks die we geproeft hebben heerlijk!
18 sep 2022 om 20:16 Was vies en luisteren niet naar opmerkingen
14 sep 2022 om 23:10 Super vriendelijke man kwam het eten bezorgen! Er was een redelijk grote bezorgafstand maar het eten was heel warm en lekker
14 sep 2022 om 18:28 De bezorging is niet snel, maar het eten is lekker en goed warm, vooral de huisgemaakte friet is heerlijk. En een vriendelijke bezorgster. Wij zijn fan.
2 sep 2022 om 20:59 The deliverer is very kind person, waited for me. Appreciate to him!
22 aug 2022 om 19:21 Kleine porties patat en de helft van de bestelling lag op de kop in de doos.
21 aug 2022 om 21:45 Snelle bezorging binnen de aangegeven tijd en snacks waren nog goed heet. Moest het zelfs nog laten afkoelen. Was ook erg lekker.
21 aug 2022 om 18:57 Vriendelijk en vlot maar het eten zelf was matig - slordig gebakken kroketten (één kant slof), huisgemaakte friet oneetbaar vet. Vlammetjes en berenklauw wel ok.
17 aug 2022 om 17:38 Dit is de 3e keer dat ik achter elkaar een half bakje patat krijg weet niet of er een nieuwe eigenaar is of dat iemand anders het eten maakt maar als het zo wordt bereid moet je je dood schamen
7 aug 2022 om 18:46 Was weer goed en heerlijk