CAFETARIA MERCURIUS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 702 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Mercurius. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 19:31 Bestelt op een zondag. Flotte bezorging, de patat speciaal en burger waren heel lekker, wat je verwacht van de prijs.
27 nov 2022 om 23:11 De burgers waren echt super lekker!! Anders dan burgers die elders worden verkocht, top kwaliteit en vernieuwend!!!
20 nov 2022 om 20:04 Friet en kipnuggets waren niet knapperig vanwege afgesloten zak. Andere verpakking zou beter zijn. Kwaliteit was verder goed maar dat was een beetje jammer.
12 nov 2022 om 18:28 Was weer goed en snel bezorgd
11 nov 2022 om 19:06 Huisgemaakte frietjesssssssss hmmmm
11 nov 2022 om 16:16 Mercurius burger besteld, echt een aanrader. Goede kwaliteit burger die ik hier in de omgeving nog niet heb kunnen vinden.
4 nov 2022 om 19:56 Friet was prima, de cheeseburger was niet zo bijzonder met een klef broodje. En een uur moeten wachten op 1 portie friet en 2 snacks is te lang.
3 nov 2022 om 18:26 Eten was lauw en duur voor wat je krijgt. Bezorger gaf mij een verfrummeld bonnetje waar je niks meer mee kon en kwam amper een woord uit. 1x nooit weer.
30 okt 2022 om 1:28 Ik heb eens de mercurius burger besteld. Goede kwaliteit van zowel het broodje als het vlees. Wel duur, dus ik zal het niet echt vaker bestellen. De steakhouse friet was écht top. Aanrader